Inspiration och workshops

Vi vaknar till en ny digital vardag varje dag – där nya beteenden och krav skapas. Redan idag spenderas mer än 40% av vår vakna tid i ett digitalt sammanhang. Behov skapar nya tekniska lösningar, som i sin tur skapar nya beteenden…och nya behov. Det digitala ska vara enkelt, snabbt, snyggt och anpassat efter våra unika behov. Utvecklingstakten har ökat dramatiskt de senaste åren och det kommer aldrig mer att gå så långsamt som det gör nu.

Låt oss på Cobel ge tankar och idéer till era medarbetare om digitaliseringens möjligheter. Genom trendspaning i omvärlden visar vi hur digitaliseringen påverkar vårt samhälle och företag. Vi berättar om verkliga exempel och ger handfasta tips som hjälper till att finna ut hur ert företag eller er organisation ska påbörja sin digitala förändringsresa. Vi ger också förslag på områden som er bransch bör adressera och hålla koll på inför framtiden.

Baserat på trendspaning och inspiration kan vi också hjälpa er att bedriva workshops med era medarbetare, i syfte att arbeta kunddrivet, vara snabbrörliga effektiva samt att attrahera en ny generation av medarbetare.

Kontakta oss för att diskutera era behov, så skräddarsyr vi det stöd du behöver. Tel. 073-410 1491