Cobel i Silicon Valley

Associated Partners

Yvonne Ericsson

CEO och grundare av www.widely.usa. Ett väletablerat företag med gedigen kunskap och mycket goda referenser för att ordna skräddarsydda affärsupplevelser i Silicon Valley. Yvonne har hjälpt flera stora koncernledningar i Norden och Europa, samt de nordiska kungahusen vid besök. Yvonne har även varit delaktig i etableringen av Nordic Innovation House i Palo Alto, Silicon Valley.

 Dr. Annika Steiber

En av de första som doktorerade på Innovation Management i Sverige och idag en välkänd profil internationellt inom området. Dr. Steiber arbetar med rådgivning, ledarutbildning samt forskning inom områden såsom hur man kan öka sin organisations innovationsförmåga, samt vad som krävs av ledare och organisationer i en Internet Era. I både sitt arbete som rådgivare och som etablerad forskare, samarbetar hon med flera världsledande profiler. Dr. Steiber är också författare till boken ‘Google Model Management för kontinuerlig innovation i en snabbföränderlig värld’, samt boken ‘Silicon Valley Modellen – Vad kan vi lära av världens mest innovativt bolag’. Under 2017 kommer Dr. Steiber att publicera sin tredje bok som denna gång belyser Kina som ett innovationsland, samt hur innovationsledare där driver sina företag mot global framgång.

 Maria Sunnerås
Maria har mer än 25 års erfarenhet i ledande position inom ledarutveckling för tillväxtföretag, internationell högre utbildning och professionella certifieringsprogram som CEO/MD samt som konsult inom affärsutveckling och förändringsprocesser inkluderande förstärkning av varumärke och företagskultur.