Ledningen

/Ledningen
Ledningen2018-09-03T11:24:04+00:00

 Det är vi som leder och driver Cobel;

Marie Forsström, Partner
Marie har 20 års erfarenhet av att leda komplex förändring varav 10 år i olika chefsbefattningar. Marie har bred och djup kunskap i att leverera mätbar förändring inom flertalet branscher, såsom Facility Management och teknisk installation, Utbildning och bemanning, Läkemedelsindustri, Myndighet och Transportsektorn. Hon har också en nyvunnen passion för utmanande hinderbanor i leriga miljöer. Marie har en civilekonomexamen från Mittuniversitetet.

marie.forsstrom@cobel.se
tel. +46 706215941

 

 

Johanna Holmberg, Partner
Johanna har 25 års erfarenhet av ledande befattningar inom teknik- och managamentkonsulting och entreprenad/service. I roller som VD, affärsområdeschef och styrelseledamot är hon van att driva förändring i såväl entreprenöriella tillväxtföretag som stora etablerade koncerner. Johanna hittar man inte sällan i offpistbacken eller med en surfbräda under armen. Johanna har en högskoleingenjörsexamen från Mälardalens Högskola och flertal fördjupningskurser från KTH och andra universitet.

johanna.holmberg@cobel.se
tel. +46 703396312

 

 

Karoliina Callavik, Partner & representant Cobel Kina

Karoliina har över 20 års erfarenhet av verksamhetsutveckling internationellt  i ledarroller och som managementkonsult.  Hon har lett verksamheter och hjälpt kunder inom ett flertal sektorer såsom Facility & Service management, Bank och försäkring, Utbildning, Transport, och Läkemedel. Emellanåt fuskar hon som vokalist i ett band eller försöker sig på en triathlon. Karoliina har en civilingenjörsexamen från KTH och civilekonomexamen från Stockholms Universitet.

karoliina.callavik@cobel.se
tel. +46734101491 och +8618501197110

 

Agneta Kjellström, Associate Partner

Agneta har 30 års erfarenhet av förändringsledning i gränslandet mellan affärsverksamhet och IT, inom branscher som Bank och försäkring, Transport, Retail och Utbildning. Hon är en efterfrågad coach och bidrar ofta i utveckling av yngre ledare. Agneta har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm. Hon kan också allt som är värt att veta om islandshästar.

agneta.kjellstrom@cobel.se
tel. +46706429122