Cobel samarbetar med Cloudrepublic

//Cobel samarbetar med Cloudrepublic

Cobel samarbetar med Cloudrepublic

Cobel har inlett ett samarbete med Cloudrepublic i syfte att hjälpa företag och organisationer med den Digitala Transformationen. Tillsammans kan Cobel och Cloudrepublic ge en helhetsbild av den digitala förmågan och potentialen, som utgångspunkt för en digital förändringsresa.

CloudRepublic hjälper företag att realisera sin digitala potential genom datadriven analys. CloudRepublics DigitaliseringsIndex sammanfattar ett bolags digitala status och anger ett matematiskt mått på bolagets digitala mognad. Bolagets transformationsverktygslåda genomlyser och optimerar ett bolags processer och affärsmodell. CloudRepublic AB (publ) är noterade på NGM Nordic MTF. För mer information se www.cloudrepublic.com

 

 

By |2017-12-07T09:17:47+00:00november 23rd, 2017|Nyheter|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment