När passionen fortfarande glöder

//När passionen fortfarande glöder

När passionen fortfarande glöder

Så packade då Cobel väskorna och åkte iväg från vardagsruljansen för en stunds reflektion och framåtblickande.

Sist vi gjorde denna övning var för sex månader sedan, då som ett nystartat bolag med stora och galna visioner och enorm passion för det nya som komma skulle. Vi skulle fylla ett tomrum vi själva upplevt i våra företagsledande roller. Vi skulle bidra till att svenska företag kommer igång med sin nödvändiga digitala transformationsresa. Vi skulle kompetensutveckla ledningsgrupper, stötta i strategi- och transformationsarbete och koppla ihop digitala experter och skickliga egenkonsulter för att bygga de bästa teamen för varje kund.

Dessutom skulle vi driva vårt företag på ett modernt och fräscht sätt och bryta upp gamla invanda strukturer med fasta planer, stuprör och hierarkier. Cobel skulle bygga på glädje, respekt och professionalism.

Idag kan vi konstatera att vi tog rätt steg. Passionen är lika stark och vingarna bär. Det tomrum vi såg för sex månader sedan behöver fortfarande fyllas. Företag behöver fortfarande en sparring partner i hur man konkret kan tänka kring sin digitala transformation för att inte hamna efter.

Våra frukostföreläsningar har varit fullsatta, vi har lett workshops med koncernledningar och riskkapitalister. Vi har hjälpt nordiska tech- och e-handelsbolag med strategi- och målarbete och vi har hållit utbildningar i allt från GDPR till det nya ledarskapet.

Idag blickar vi framåt och ser en spännande framtid för oss själva och Cobel. I det strategiarbete vi nu sitter med får vi ständigt påminna oss själva om att vi kan kasta 3-årsplanerna i sopkorgen. Det handlar om att vara nära och förstå våra kunder och vilka problem vi kan hjälpa till att lösa, att våga utveckla lösningar och testa av snabbt om det flyger. Att samarbeta transparent med andra för hitta den bästa lösningen. Och att ha roligt – varje dag.

 

By |2017-09-22T12:39:48+00:00september 22nd, 2017|Blogg|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment